Probleme mari pentru Adrian Mutu! Jucătorul pe care tocmai l-a pierdut. S-a aflat înaintea meciului

Probleme mari pentru Adrian Mutu! Jucătorul pe care tocmai l-a pierdut. S-a aflat înaintea meciului de vineri seara cu Dinamo. Mijlocașul nu va fi disponibil pentru trei săptămâni de acum înainte.

CFR Cluj va primi vizita celor de la Dinamo pentru partida din etapa cu numărul 27, iar înainte de confruntarea directă, echipa lui Adrian Mutu ocupă locul 3 în clasament, cu 45 de puncte. Echipa din Ștefan cel Mare este pe penultima poziție a clasamentului.

Probleme mari pentru Adrian Mutu!

Înainte de meci tehnicianul echipei din Cluj a primit o veste nu tocmai bună. Omar El Kaddouri s-a accidentat la antrenamentele cu echipa și va fi indisponibil pentru 3 săptămâni.

„Din păcate, Omar El Kaddouri s-a accidentat la antrenament. Are probleme musculare. Nu știu când va reveni. Când sunt probleme musculare, e greu să faci o evaluare. Dacă jucătorul e forțat, o recidivă agravează situația”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Se pare că, potrivit informațiilor furnizate de prosport, situația mijlocașului ofensiv nu este atât de gravă. În urma RMN-ului efectuat de acesta, jucătorul a suferit o ruptură musculară și va avea nevoie de o precuperare de 2-3 săptămâni.

El Kaddouri a venit la CFR Cluj după 108 meciuri jucate în Serie A. Cristi Balaj s-a declarat mulțumit de forma fizică a fotbalistului.

„El a fost, din punct de vedere medical, apt pentru performanță, în opinia specialiștilor. Această pauză pe care a avut-o l-a ajutat în cazul problemelor sale musculare”, a declarat Cristi Balaj pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed