Presiune uriaşă pe Adrian Mutu! Anunţul şefilor din Giuleşti înaintea meciului. Ce este obligat să facă antrenorul Rapidului

Presiune uriaşă pe Adrian Mutu! Anunţul şefilor din Giuleşti înaintea meciului. S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul Rapidului. Unul dintre acţionari a dat un verdict clar pentru acest sezon.

În anul în care Rapid va împlini 100 de ani de existență, Adrian Mutu are un obiectiv clar. Să ducă echipa pe podium.

Presiune uriaşă pe Adrian Mutu!

Acum, Rapid ocupă locul 5 în clasament și se află la 8 puncte în spatele liderului Farul. Victor Angelescu a recunoscut că giuleștenii au speranțe și în ceea ce privește titlul de campioni, primul după o „secetă” de 20 de ani.

„Este un meci foarte greu, ocupanta locului 1. Am mai jucat cu ei de curând. Știm, sunt o echipă foarte bună. Sper să arătăm bine și să câștigăm, pentru că jucăm acasă.

Matematic, sunt șanse la titlu. Dar pe mine mă interesează să ne clasăm pe o poziție care să ne permită să mergem în cupele europene. Dacă vom avea meciuri foarte bune, de ce nu? Dar, în momentul de față, nu este un obiectiv pentru noi”, a spus Victor Angelescu, conform as.ro.

Adrian Mutu a prefațat partida cu Farul Constanța. A mărturisit că se așteaptă la un meci foarte dificil împotriva echipei antrenate de Gică Hagi. ”Este un meci greu, un meci dificil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Știm ce ne așteaptă și ne dorim să câștigăm mâine.

Episodul cu fanii a trecut, nu mai are rost să vorbim despre el. Am avut ghinion în meciul de la Constanța. După părerea mea, rezultatul nu e meritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cu joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, vrem să ne facem meciul nostru. Să ne îndeplinim noul nostru obiectiv și, pentru asta, avem nevoie de o victorie.

Noi jucăm, vrem să câștigăm, mergem tot timpul la victorie. Vrem să facem fotbal, nu avem nimic de pierdut. Acest loc din play-off l-am meritat din plin și vrem să profităm de acest lucru. Să vedem unde ajungem și să vedem la ce nivel suntem.

Presiunea mai mare este pe cei care au declarat că se luptă pentru titlu. Noi nu am declarat acest lucru. Am spus că obiectivul este participarea în cupele europene. Cei care au declarat că se luptă pentru titlu au nevoie de o victorie. Presiunea mai mare este pe ei. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed