Premieră incredibilă pentru Istvan Kovacs! Decizia luată la Cupa Mondială 2022. Ce i s-ar pregăti arbitrului român

Premieră incredibilă pentru Istvan Kovacs! Decizia luată la Cupa Mondială 2022. S-a aflat ce i s-ar pregăti arbitrului român. Fluieraşul a ajuns deja la 7 meciuri în care a fost rezervă. Nu a prins nicio partidă ca central la acest turneu final până acum.

Istvan Kovacs e singurul arbitru din Europa fără delegare la centru. Va fi rezervă şi la meciul Croaţia – Belgia, de joi, de la ora 17.00.

Premieră incredibilă pentru Istvan Kovacs!

Astfel, Istvan Kovacs a ajuns la 7 meciuri ca rezervă la Cupa Mondială 2022. Şi franțuzoaica Stephanie Frappart a fost trimisă la Costa Rica – Germania. A devenit și prima femeie care conduce o partidă la un turneu final.

La Belgia – Croația, disputa dintre ocupantele locurilor 3 și 2 la precedentul Campionat Mondial, Istvan Kovacs va fi rezerva englezului Anthony Taylor. Și cei doi asistenți vin Anglia, Gary Beswick și Adam Nunn.

Meciurile la care Istvan Kovacs a fost delegat ca rezervă:

Qatar – Ecuador, scor 0-2
Uruguay – Coreea de Sud, scor 0-0
Argentina – Mexic 2-0
Spania – Germania 1-1
Ecuador – Senegal 1-2
Arabia Saudită – Mexic, miercuri, ora 21:00
Croația – Belgia, joi, ora 17:00

Istvan Kovacs se numără printre cei 9 „centrali” fără meci oficial la acest turneu final, dintr-un total de 36, alături de Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras), César Ramos (Mexic), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă) și Salima Mukansanga (Rwanda).

S-ar putea ca din fazele eliminatorii arbitrul român să prindă şi meciuri ca central. Mulţi dintre fluieraşii europeni vor pleca pentru că marile favorite sunt aproape de calificare sau deja au ajuns în optimi. Kovacs este eligibil pentru optimi, sferturi, semifinale, dar şi finalele turneului din Qatar.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed