Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham?! O stea din Serie A a spus clar. Echipa unde îşi poate relansa cariera tricolorul

Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham?! O stea din Serie A a spus clar. Echipa unde îşi poate relansa cariera tricolorul. Asta după ce fundaşul central a fost mai mult rezervă la echipa din Premier League.

Radu Drăguşin este sfătuit să plece de la Tottenham. O spune Gokhan Inler, fotbalist care s-a făcut remarcat la Napoli, echipă pentru care a jucat în perioada august 2011 – august 2015.

Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham?!

S-a vorbit despre o trecere a lui Radu Drăguşin la Napoli. Echipa italiană l-a dorit în mai multe rânduri pe jucătorul lui Tottenham. Chiar dacă cei de la Tottenham au clarificat situația stoperului român și au afirmat că se bazează pe serviciile acestuia pentru următorii ani, Drăgușin a fost sfătuit de Gokhan Inler să plece din Londra.

Fostul fotbalist al lui Napoli crede că Drăgușin ar trebui să accepte oferta echipei de lângă Vezuviu, în cazul în care are această posibilitate și interesul italienilor este concret. ”Eu am jucat la Napoli și este extraordinar să ai șansa să joci pentru acest club. Deoarece acolo ești un jucător mare, simți pasiunea fanilor și dacă are această oportunitate, de ce nu?

Are deja experiență (n.r. Drăgușin) în fotbalul italian și acum cred că este pregătit să joace într-un oraș plin de viață. Și trebuie să fii pregătit. Nu contează de unde vii, dacă ai șansa să joci pentru acest club, trebuie să o faci”, a afirmat Gokhan Inler.

Până la un eventual trasfer, fundaşul central se pregăteşte de EURO 2024. Acolo, România va avea parte de o grupă infernală. Prmul meci este împotriva Ucrainei, echipă venită din barajele de Liga Naţiunilor. Apoi, următoarele două meciuri sunt contra Belgiei şi a Slovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed