Pleacă Mihai Rotaru de la CSU Craiova?! Anunț clar al patronului echipei. Este subiect încheiat

Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la CSU Craiova. Asta după ce în mai multe rânduri, șeful oltenilor a spus că ar vrea să treacă în planul secund.

FCU Craiova este pe locul 5 în Superliga, cu 39 de puncte. Pe locul 1 este FCSB cu 55 de puncte, urmată de Rapid, CFR Cluj și Farul.

Pleacă Mihai Rotaru de la CSU Craiova

Mihai Rotaru a recunoscut că și-ar dori să găsească o persoană care să cumpere 80% din acțiunile echipei. Ar vrea să fie doar acționar minoritar sau sponsor.

„Dacă vine cineva acum să cumpere 80% din echipă, o dați?” a fost întrebat Rotaru de moderatorul Vali Moraru, în direct la „Digi Sport Special”.

„În secunda 2, 100%, și dau eu la echipă între 500.000 și 1 milion de euro pe an, ca sponsorizare”, a răspuns Mihai Rotaru.

În luna decembrie, șeful oltenilor spunea că poartă discuții cu mai mulți oameni de afaceri care ar putea prelua echipa, planul său fiind să rămână cu 10% din acțiuni. Acest lucru nu s-a întâmplat însă.

„Suntem pe drumul cel bun în ceea ce înseamnă atragerea de finanțare din alte părți, stăm chiar nesperat de bine în acest moment.

Voi rămâne întotdeauna să susțin echipa, nu știu dacă cu 5% sau 10%, dar oricum minoritar, asta este sigur, 100%. Este vorba despre investitori de pe plan național. De pe plan local sunt doar 20%, restul de pe plan național. Ei sunt deja implicați!”, spunea Rotaru, dar nu există noutăți pe acest front.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed