Bomba momentului în Formula 1! Rivalii lui Max Verstappen fac orice pentru a detrona Red Bull Racing. Mişcarea de ultimă oră a celor de la Ferrari

Bomba momentului în Formula 1! Rivalii lui Max Verstappen fac orice pentru a detrona Red Bull Racing. Mişcarea de ultimă oră a celor de la Ferrari. Cea mai iubită echipă din Marele Circ tocmai a făcut anunţul.

Max Verstappen are de ce să se teamă. Ferrari l-a anunţat pe Lewis Hamilton pentru 2025, dar nu se opreşte aici.

Bomba momentului în Formula 1!

Echipa italiană face orice pentru a-i lua faţa lui Max Verstappen. Tocmai i-a recrutat de la Mercedes pe inginerul francez Loïc Serra şi pe fostul pilot belgian Jérôme d’Ambrosio. Cei doi vor veni la Ferrari începere de la 1 octombrie.

Primul va fi responsabil de ingineria performanţelor şasiului, raportându-i lui Enrico Cardile. Cel de-al doilea va deveni director adjunct al echipei. În acelaşi timp, va conduce Scuderia Ferrari Driver Academy, programul companiei pentru tinerii piloţi.

La trei luni după anunţul sosirii septuplului campion mondial britanic Lewis Hamilton în 2025, pe cât de neaşteptat, pe atât de spectaculos, echipa italiană continuă să racoleze angajaţi de la Mercedes.

Ferrari, a doua în campionatul din 2024 după Red Bull Racing, speră acum să îl atragă pe Adrian Newey. Este cel mai de succes inginer din istoria Formulei 1. Britanicul în vârstă de 65 de ani a anunţat la sfârşitul lunii aprilie că va părăsi Red Bull Racing la începutul anului 2025. Asta după aproape 20 de ani petrecuţi la echipa austriacă. Este artizanul celor şapte titluri la piloţi şi şase la constructori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed