Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?! Anunţul momentului despre Mihai Pintilii. Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul

Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?! Anunţul momentului despre Mihai Pintilii. Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre delegatul liderului din Superliga.

Elias Charalambous a fost adus la FCSB pentru că Mihai Pintilii nu avea licenţă PRO. Între timp, cipriotul pare că a preluat frâiele echipei.

Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?!

Acum, ies la iveală amănunte importante despre Mihai Pintilii. S-a aflat de când acesta ar putea deveni antrenor cu acte în regulă. Omul lui Răzvan Burleanu a vorbit despre situaţia acestuia.

Lucian Burchel a dezvăluit că fostul mijlocaş poate profesa în luna mai, atunci când îşi va încheia cursurile Şcolii de Antrenori din Moldova, pe care le urmează în acest moment.

Mihai Pintilii este unul dintre membrii importanţi ai staff-ului celor de la FCSB. Până la numirea lui Elias Charalambous, acesta s-a ocupat de echipă. Echipa roş-albastră risca să fie amendată deoarece fostul mijlocaş nu are licenţă PRO.

Lucian Burchel a fost întrebat despre situaţia lui Mihai Pintilii şi a dezvăluit că acesta poate fi antrenor al FCSB-ului încă din sezonul viitor, conform prosport.ro. Şeful Şcolii de Antrenori de la FRF a mărturisit că scandalul creat în perioada în care Pintilii ocupa funcţia de antrenor al FCSB-ului a escaladat, iar în aceste momente, roş-albaştrii nu au probleme deoarece Elias Charalambous are licenţă PRO.

„(n.r. dacă sunt cei de la FRF împotriva lui Gigi Becali) Sub nicio formă! Am citit și eu niște declarații, erau în momentele când s-a creat acea tensiune leagată de Mihai Pintilii, lucrurile au escaladat un pic.

Dar nu e niciun fel de pericol! FCSB are antrenor, îl are pe Charalambous. Îl va avea și pe Mihai Pintilii, care este la licența A în Moldova, dar face cursurile de calificare pentru a deveni antrenor și probabil că în mai-iunie va avea toate documentele în regulă pentru a fi antrenor cu acte!

(n.r. dacă sunt în regulă cei care fac licența în Moldova) Bineînțeles! Dacă sunt calificați ca antrenori, pot profesa aici fără problemă. Dacă nu, atunci cluburile riscă”, a declarat Lucian Burchel, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed