Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?! Anunţ surpriză al cipriotului: ‘Nu îmi ştiu viitorul’ + Ce spune despre meciul cu Rapid

Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?! Anunţ surpriză al cipriotului. Campionii de la FCSB au pierdut, scor 0-2, contra celor de la Rapid, dar meciul nu a mai contat. Echipa roş-albastră e deja campioană în Superliga.

Elias Charalambous surprinde pe toată lumea. Chiar dacă Gigi Becali a spus că îi va dubla salariul, cipriotul încă nu a semnat prelungirea.

Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?!

„Acum merg în vacanţă. Nu îmi ştiu viitorul. Încă nu am primit o ofertă, vom vedea. Vom discuta cu conducerea”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Elias Charalambous a vorbit şi despre tinerii pe care i-a debutat cu Rapid. „Am spus înaintea meciului că vrem să facem tot posibilul să câştigăm. Să încheiem bine acest sezon fantastic. Nu vreau să spun foarte mult. Aceşti băieţi sunt campioni, cei mai buni din Superliga. În aceste situaţii nu e uşor să te concentrezi la maxim. Nu o folosim ca o scuză. Am folosit mulţi tineri, am vrut să îi vedem. Când pierzi nu poate fi satisfacţie. Sunt fericit că am văzut jucătorii tineri. Am arătat că le dăm şanse.

Vrem ca aceşti jucători să li se alăture echipei. Suntem bucuroşi de cum au intrat cei mici. Să muncească din greu”, a mai spus antrenorul cipriot, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed