Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?! Anunţ clar al şefului FRF. Răzvan Burleanu a spus ce se întâmplă, de fapt, la negocieri

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?! Anunţ clar al şefului FRF. Răzvan Burleanu a spus ce se întâmplă, de fapt, la negocieri. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre situaţia selecţionerului care a dus România la EURO 2024.

Răzvan Burleanu spune că face orice pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu să semneze contractul. Asta cu mai puţin de două luni înainte de EURO 2024.

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?!

Edi Iordănescu este greu de convins să-şi prelungească mandatul la echipa naţională şi după EURO 2024. Şeful de la FRF susţine că există discuţii zilnice cu selecţionerul şi că obiectivul Federaţiei este să ştie antrenorul din preliminariile CM 2026, înainte de EURO 2024. Contractul dintre cele două părţi e valabil până după Europeanul din Germania.

„Eu am discuţii cu Edi Iordănescu aproape în fiecare zi. Deci nu am avut doar două discuţii. Şi nicio discuţie cu Edi Iordănescu nu a ajuns într-un impas. El e un antrenor foarte deschis.

Obiectivul l-am trasat împreună cu stafful tehnic. Aşa că aveţi toată încrederea că decizia la care vom ajunge va fi cea mai bună pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională în următoarea etapă.

Obiectivul pe care l-am trasat este ca înainte de plecarea în Germania la turneul final să cunoaştem numele selecţionerului care va duce această echipă naţională şi la o ediţie a Cupei Mondiale.

Noi când vom avea elemente de noutate o să le comunicăm. Dar, repet, acesta este obiectivul şi îl vom îndeplini. În momentul de faţă sentimentul pe care îl avem, administraţie, departamentul tehnic, stafful tehnic, selecţionerul inclusiv, este că ne dorim să continuăm împreună”, a spus Răzvan Burleanu.

Naţionala lui Edi Iordănescu are parte de o grupă infernală la EURO 2024. Tricolorii au ca adversari naţionalele Ucrainei, Belgiei şi Slovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed