Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?! Anunţ clar al omului lui Răzvan Burleanu. Ce i-a propus FRF selecţionerului

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?! Anunţ clar al omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat ce i-a propus FRF selecţionerului. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a dat detalii importante.

Mihai Stoichiță a declarat că Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu vor începe negocierile privind prelungirea contractului, în martie. Asta după amicalele echipei naționale cu Irlanda de Nord și Columbia.

Anunţ clar al omului lui Răzvan Burleanu

După terminarea Campionatului European de Fotbal din 2024, lui Edi Iordănescu îi expiră contractul cu FRF, iar potrivit declarațiilor făcute de Mihai Stoichiță, după ce a venit de la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor, oficialii Federației Române de Fotbal vor să îi prelungească contractul antrenorului indiferent de situația echipei naționale de la finalul competiției din vară.

„Noi ne dorim să rămână, o să aibă discuţii preşedintele cu el pentru a se stabili noul contract. Cred că imediat după meciurile amicale din martie vor avea loc discuţiile.

De ce să ne gândim la variante? Ar fi urât să ne gândim la variante când îl avem pe Edi. Nu mă ocup eu de salariu, e treaba președintelui”, a spus Mihai Stoichiță la sosirea în România, potrivit prosport.ro.

Edi Iordănescu, despre Liga Națiunilor

„E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situația multor jucători, atât de la naționala noastră, cât și de la adversare. Va conta mult cât și cum vor juca băieții noștri până la toamnă, dar și fotbaliștii rivalelor noastre din grupă.

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o șansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.

Până atunci, concentrarea noastră maximă este însă pe EURO 2024 și tot ce înseamnă abordarea optimă a turneului final. De la situația îngrijorătoare pe care o au la cluburi mai mulți jucători importanți ai naționalei noastre, până la meciurile de pregătire programate în luna martie, întreaga mea atenție este în această direcție.

Deși observ că situația mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024. Orice alte discuții chiar nu își au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm prioritățile.

Hai, România!”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed