Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?! Ofertă uriaşă pentru antrenor. Detalii de ultimă oră

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?! Ofertă uriaşă pentru antrenor. Detalii de ultimă oră. Anunțul momentului despre tehnicianul din Gruia.

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj! „Bursucul” este dorit de mai multe formații potente financiar, după ce a ratat titlul de campion cu formația din Gruia.

Dan Petrescu poate ajunge în Coreea de Sud

Dan Petrescu poate ajunge în Coreea de Sud! Tehnicianul „feroviarilor” este dorit insistent de o formație din Asia, din cauza faptului că zilele acestuia pe banca Clujenilor sunt numărate.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, echipa care îl dorește pe antrenor este FC Seoul, echipă care ocupă locul al 2-lea în clasamentul din țara asiatică.

În același timp, conform sursei menționate anterior, „Bursucul” este dorit în continuare la CFR Cluj, chiar dacă echipa a ratat principalul obiectiv al sezonului. Acum, rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul.

Totuși, ținând cont de ultimele declarații ale acestuia, semnalele indică către o plecare din România, principalul motiv fiind greșelile de arbitraj comise împotriva echipei sale.

De-a lungul carierei sale, fostul fundaș al Generației de Aur le-a mai antrenat pe: Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, AL-Arabi, ASA Tg. Mureș, JS Suning, Al-Nasr, CFR Cluj (primul mandat), GZ Hengfeng, CFR Cluj ( al 2-lea mandat), Kayserispor și, în prezent, se află la al 3-lea mandat pe banca formației patronate de Neluțu Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed