Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?! Anunţ devastator al patronului Neluţu Varga. Care e singura şansă a antrenorului

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?! Anunţ devastator al patronului Neluţu Varga. S-a aflat care e singura şansă a antrenorului. Comportamentul jenant al tehnicianului de la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2 i-a enervat pe toţi.

Mai mult, a apărut informaţia că Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj. Acum, patronul Neluţu Varga intervine şi vorbeşte despre antrenorul echipei sale.

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj?!

Neluţu Varga, patronul ardelenilor, a transmis că Dan Petrescu rămâne, cel puțin pentru moment. În cazul în care pe numele său va veni o ofertă de nerefuzat, ”Bursucul” ar putea pleca.

În plus, Varga a anunțat că acea clauză de 400.000 de euro care ar trebui plătită în cazul în care una dintre părți ar rupe unilateral contractul a rămas în vigoare. De asemenea, finanțatorul CFR-ului a spus că instalarea lui Cristiano Bergodi în locul lui Dan Petrescu nu este un subiect de actualitate.

”Dan Petrescu mai are contract un an și nu a renunțat la absolut nimic. Clauza e în picioare de ambele părți. Dacă Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta.

Dacă-și îndeplinește obiectivul anul viitor, poate să prelungească. Cu Bergodi nu e nimic adevărat”, a spus Ioan Varga, conform Digi Sport.

Totuși, lucrurile se pot schimba după barajul pentru Conference League, CFR – FCU Craiova. Partida este programată joi, de la ora 20:30. În continuare, Bergodi e o variantă viabilă pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Disputa este crucială pentru ambele echipe. Cine câştigă se califică în preliminariile Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed