Pleacă Andrei Ivan de la CSU Craiova?! Anunţul nopţii făcut de către jucătorul de la CSU Craiova: ‘Nu avem de unde să ştim’ + Ce spune despre Costel Gâlcă

Pleacă Andrei Ivan de la CSU Craiova?! Anunţul nopţii făcut de către jucătorul de la CSU Craiova. Chiar dacă mai are contract trei ani cu echipa lui Mihai Rotaru, atacantul este posibil să plece de la echipă.

Andrei Ivan era enigmatic în privinţa viitorului său. Spune că mai are trei ani de contract cu CSU Craiova, dar e posibil să plece.

Pleacă Andrei Ivan de la CSU Craiova?!

„Mă gândesc să ajung acasă la fetiţă şi soţie şi las lucrurile să meargă. Eu spun că o să rămân, mai am 3 ani, dar nu avem de unde să ştim. Se poate titlul. Mister o să facă o treabă foarte bună”, a spus Andrei Ivan, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Ivan a vorbit şi despre Costel Gâlcă, antrenorul care a dus-o pe CSU Craiova în Conference League. „Sunt foarte fericit. Sperăm să facem o figură frumoasă în Conference. Gâlcă ne motivează, asta lipsea. E cel mai important pentru noi jucătorii”, a mai spus Ivan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed