Bomba momentului în Superliga! Andrei Ivan pleacă de la CSU Craiova. la ce echipă va ajunge vedeta lui Costel Gâlcă

Andrei Ivan este pe picior de plecare de la CSU Craiova! Atacantul grupării alb-albastre ar putea prinde un transfer puternic în zona arabă, însă profitul financiar al patronului din Bănie nu va fi pe măsura așteptărilor.

Gruparea din Arabia Saudită ar fi de acord să achite o sumă în valoare de trei milioane de euro, în schimbul serviciilor atacantului român, conform prosport.ro.

Andrei Ivan pleacă de la CSU Craiova!

Din toată această sumă, CSU Craiova va beneficia de doar două milioane de euro.

Un milion de euro va fi transferat în conturile celor de la FK Krasnodar, conform contractului semnat în anul 2019. Mai mult, Rotaru va ieși pe plus cu doar 500.000 de euro, având în vedere că Ivan a costat, inițial, 1,5 milioane de euro.

Barajul pentru Conference League ar putea fi ultima partidă în care ar mai putea evolua atacantul. CSU Craiova – Universitatea Cluj este programat duminică, de la ora 20:00, pe arena „Ion Oblemenco”.

”Eu cred că din sezonul viitor o să fie multe schimbări la această echipă. Sincer să vă spun. Chiar nu știu în momentul ăsta ce voi face din sezonul viitor. Nu știu viitorul meu. Până acum îmi doream să câștig cu Universitatea titlular. Vom vedea din sezonul viitor!”, a declarat Andrei Ivan, după meciul cu Farul, scor 3-3.

Jucătorul ar mai avea contract cu CSU Craiova până în anul 2027. În decursul a patru ani de activitate în Bănie, Ivan a jucat în 284 de meciuri, a marcat 71 de goluri și a reușit 36 de pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed