Planul secret al Simonei Halep! Fostul manager al sportivei face dezvăluirea în plin scandal de dopaj: `Cineva la un moment dat poate că va răspunde`

Simona Halep e în continuare pusă pe hold de cei care ar trebui să judece procesul și să decidă dacă fostul lider WTA s-a dopat. Timpul trece însă în defavoarea sportivei, care din cauza faptului că este suspendată și nu poate să joace, a alunecat vertiginos în clasamentul mondial, ieșind din primele 2O de jucătoare.

”Să-și asume responsabilitatea!”

Cosmin Hodor, cel care i-a fost manager de comunicare atunci când Simona Halep

a fost numărul 1 în lume, a atins subiectul Halep în cadrul unui interviu la Digi FM.

”Nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Halep vrea la Olimpiadă!

Ea a avut o perioadă de 2 ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se duce și se culca la loc. Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă.”, a mai spus Hodor la Digi FM, completând ulterior.

”Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon cu Svitolina.”, a punctat fostul manager al Simonei Halep.

De asemenea, Hodor a dezvăluit că dubla campioană de Grand Slem mai are o dorință, înainte de a-și încheia cariera. Să ajungă la Jocurile Olimpice!

”Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.”, a încheiat Hodor.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed