Patronul lui Sepsi, `meci` cu dinamoviștii din tribune! Laszlo Dioszegi le-a arătat obrazul: `Eu am cei șapte ani de acasă!`

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, n-a avut parte de liniște pe stadionul Arcul de Trimumf. Cocheta arenă a fost teritoriu dinamovist la meciul de Cupă cu Sepsi, pe care chiar dacă l-au pierdut, l-au sărbătorit ca pe o victorie.

Patronul lui Sepsi a fost obligată să asculte tot meciul scandările xenofobe ale galeriei lui Dinamo și la un moment dat le-a întors și el, ironic. Le-a arătat cifra 7 pe degete și le-a transmis: ”Eu am cei șapte ani de acasă!”.

„În pauza meciului mi s-a strigat. Eu am arătat că am cei şapte ani de acasă şi nu răspund la provocări. Unul a început să înjure şi să facă semne obsecene către mine. Şi a întrebat ‘ce spui, măi’?. Am zis ‘eu am cei şapte ani de acasă şi nu răspund”, a explicat Laszlo Dioszegi la finalul partidei.

Aproape să ajungă la Dinamo toamna trecută, când a fost la două zile de banca fostei campioane, acum ajunsă într-o stare teribilă, în liga secundă, Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, n-a auzit nimic în neregulă. Ba italianul chiar i-a lăudat pe ultrașii dinamoviști.
”A fost o luptă încinsă, un meci frumos, cu o atmosferă frumoasă făcută de suporteri. Au cântat pe tot parcursul meciului.”, a spus Cristiano Bergodi la Digi Sport.

”Nu am auzit scandările xenofobe, suporterii noştri s-au comportat extraordinar. Clubul ăsta trăieşte prin aceşti minunaţi suporteri. Ne dorim să le dăm înapoi puţină bucurie. Din păcate, acest sistem competiţional e unul dificil.

Vom vedea în decembrie unde vom fi şi dacă vom mai face reglaje. Clubul trece printr-o reorganizare financiară, suntem pe drumul bun, suporterii au băgat mulţi bani în echipa asta şi cred că o s-o facă şi în continuare”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed