Patrick Mouratoglou are o nouă țintă! Pe cine vrea să antreneze francezul. Dezvăluiri de ultimă oră despre fostul antrenor al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou are o nouă țintă. Fostul antrenor al Simonei Halep a dezvăluit numele jucătorului pe care ar dori să-l antreneze.

Francezul tocmai a semnat un nou contract, al treilea, cu danezul Holger Rune, jucător care se află pe locul 7 ATP.

Patrick Mouratoglou are o nouă țintă

Patrick Mouratoglou și Holger Rune colaborează pentru a treia oară. Antrenorul care i-a distrus cariera Simonei Halep mai are însă un favorit. Francezul a recunoscut că și-ar dori să lucreze cu rebelul tenisului, Nick Kyrgios.

„Cred că ar fi unul dintre cei mai interesanți băieți pe care aș putea eu să-i antrenez. (…)

Chestia este că, pentru ca cineva să aibă un antrenor, trebuie să și-l dorească. Nu poți lucra cu un jucător care nu vrea un antrenor. Așa că asta va fi decizia lui într-o zi, sau poate niciodată, vom vedea”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit Tennis Majors.

De-a lungul timpului, australianul a fost implicat într-o mulțime de scandaluri, fiind amendat în repetate rânduri pentru gesturile sale.

Este însă puțin probabil ca o astfel de colaborare să aibă loc în viitor. Jucătorul de tenis declara că un antrenor este o pierdere de bani și timp.

”Eu cred că un antrenor este o pierdere de timp și de bani. Mi se pare că sunt prea bine plătiți, cer salarii prea mari. Ar fi inutil pentru mine să colaborez cu un antrenor, nu vrea să pierd timpul nimănui.

Nu cred că un antrenor ar fi pregătit să lucreze cu mine și nu aș vrea să îi supun la așa ceva, ar fi un coșmar pentru ei. În punctul carierei în care mă aflu este greu să mai fiu schimbat și, sincer să fiu, nu îmi place să primesc sfaturi”, a declarat Kyrgios în 2020, conform Tennisworldusa.

Nick Kyrgios, anunț despre retragere

Fostul finalist de la Wimbledon și-a luat prin surprindere fanii anul trecut. Australianul a anunțat că are de gând să se retragă. În ultimii ani a avut trei intervenții chirurgicale, care spunea el, l-au epuizat.

„Dacă ar fi după mine, nu mi-aş dori să mai joc, să fiu sincer”, declara Kyrgios.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed