Drama uriaşă a lui Mihai Pintilii! A rămas cu traume pe viaţă. A început să plângă şi a spus totul

Drama uriaşă a lui Mihai Pintilii! Oficialul roș-albaștrilor a rămas cu traume pe viaţă. A început să plângă şi a recunoscut că nu a mai putut suporta povara. Nimenu nu s-ar fi așteptat.

Mihai Pintilii a ajuns la capătul puterilor! A readus în prezent trauma pe care a trăit-o la începutul carierei de fotbalist.

Drama uriaşă a lui Mihai Pintilii!

Mihai Pintilii, fost mijlocaș al FCSB, și-a hotărât retragerea din fotbal la vârsta de 35 de ani! De atunci și până în prezent, acesta a rămas în staff-ul vicecampioanei.

Pintilii a rememorat, cu lacrimi în ochi, drama pe care a trăit-o la debutul carierei sale de fotbalist profesionist.

„Nu aş schimba nimic! Nu mai vreau să trec prin ce am trecut. Adică îi multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am făcut. Absolut. Tot a fost greu, de la juniori, si la nationale, sa te umileasca toată lumea.

Am fost umilit, am și plâns pentru chestia asta. (nr.r. de ce) Pentru că nu aveam pe nimeni în spate, urât, când vin 2 parinți și îi ia pe aia doi juniori. Eu îmi făcusem bagajul și tot… Umilințele au fost. Mă băgau 30 de secunde și mă scoteau. Mă doare, suferă mulți și în ziua de azi!”, a spus Mihai Pintilii la OrangeSport.

Oficialul FCSB a fost dorit de către Edi Iordănescu în staff-ul primei reprezentative a României. Pintilii a fost obligat să renunțe la oportunitate, din prisma unor circumstanțe nefavorabile acestuia. Nu deținea Licența A și carnetul de antrenor. 

În prezent, fostul mijlocaș este înscris în cadrul cursurilor de antrenorat din Republica Moldova, pentru a obține permisul de a antrena în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed