Ovidiu Burcă nu s-a mai ascuns! A spus adevărul despre un jucător dat afară. Scandalul a fost uriaș

Ovidiu Burcă a spus adevărul despre un jucător dat afară în urmă cu aproape 5 luni.

Antrenorul lui Dinamo a acceptat să vorbească despre faza uluitoare de la meciul cu CS Păulești, atunci când Vali Lazăr a aruncat două perechi de chiloți spre banca „câinilor”.

Ovidiu Burcă, despre gestul lui Vali Lazăr

În urmă cu aproape 5 luni, Vali Lazăr a fost protagonistul unui moment incredibil. La meciul CS Păulești – Dinamo, fotbalistul a aruncat două perechi de chiloți, mov și roz, spre banca dinamovistă.

„Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a strigat fotbalistul dat afară de Burcă.

La vremea respectivă, Ovidiu Bucă nu a vrut să facă niciun comentariu. Acum însă a acceptat sa-i dea replica.

”Lucrurile astea spun multe despre cel care face asta. Pentru mine, e important să-mi demonstrez că pot rămâne calm în anumite situații”, a spus Burcă, la Digi Sport.

Vali Lazăr: „Nu mă interesează”

Lazăr a plecat de la Dinamo în toamna anului trecut după un conflict cu antrenorul echipei. Întrebat despre gestul fără precedent pe care l-a făcut, acesta declara la podcastul Victory Extra Time că nu regretă nimic.

Foto: Captură Digisport

„Sunt foarte bine, chiar dacă lumea m-a criticat și mă critică în continuare. Mulți oameni de fotbal m-au felicitat. Mi se rupe, crede-mă. Nu mă interesează, pot să vorbească de mine cum au făcut-o și până acum.

Dacă m-ai pune să mai fac asta încă de 10 ori, aș face-o. Nu o să las niciodată capul jos. Dacă știu că nu am făcut nimic pentru a-l face să mă catalogheze ca un ultim jucător, trebuia s-o întorc. Și am întors-o în stilul meu. Unii au înțeles, alții, nu. Am vrut să-i arăt că nu mă calcă nimeni în picioare.

Eram la o discuție cu cineva din cadrul clubului și mi-a zis că ăsta ar fi cel mai frumos (n.r.- mod de a se răzbuna)”, a declarat Vali Lazăr, la podcastul Victory Extra Time, cu Marian Codirlă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed