`Oracolul de la Bălcești` s-a reactivat! Mitică Dragomir crede că Halep nu va scăpa de suspendare, soția lui Mouratoglou s-a răzbunat pe ea: `Era geloasă!`

Nu e prima dată când lumea vorbește despre un asenenea scenariu, după ce Simona Halep a anunțat că a picat testul anti-doping la US Open. Iar lui Mitică Dragomir îi vin mănușă asemenea ”bombe”.

”Oracolul de la Bălcești” s-a apucat de profeții. Și vine cu o variantă dezastruoasă pentru campioana din România și admiratorii ei. Simona ar fi deja judecată în cazul de dopaj: „Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu”, a spus Mitică la Fanatik.

Foto: Captură TV

Fostul președinte al LPF merge mai departe și avansează și ipoteza cum că Simona Halep ar fi fost victima unei răzbunări. Soția antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi personajul-cheie din poveste:

Foto: @nedelea_iulia

„Pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”.

sursa: Facebook

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed