Omul Simonei Halep, implicat într-un un nou caz! Sportiva celebră acuzată de dopaj. Dezvăluiri din interior

Omul Simonei Halep este implicat într-un un nou caz. Va lucra pentru o altă sportiva suspendată provizoriu pentru dopaj.

Floretista Ysaora Thibus (32 de ani) a fost testată pozitiv la ostarină. Pe 8 februarie, campioana mondială din 2022 a fost suspendată provizoriu.

Omul Simonei Halep, implicat într-un un nou caz

Jean-Claude Alvarez a fost ales să facă parte din echipa fostei campioane mondiale, Ysaora Thibus. Scrimera a fost depistată pozitiv la un test anti-doping și suspendată provizoriu. Floretista vrea să-și dovedească nevinovăția rapid pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Avocatul franțuzoaicei a anunțat că vinovat pentru contaminare este Race Imboden, partenerul sportivei, care face parte din echipa acesteia. Tot el a anunțat și că expertul care a fost în echipa Simonei Halep, profesorul Jean-Claude Alvarez, va face toate testele.

Alvarez a lucrat la cazul jucătoarei de tenis Dayana Yastrenska. A ajutat-o să demonstreze că o substanță interzisă a ajuns în copul său după contactul intim cu fostul său iubit.

„Cunoaștem sursa contaminării: partenerul său, Race Imboden. A luat un produs care conținea ostarină și care a contaminat-o pe Ysaora. Transmiterea a fost prin fluidele corporale.

Dificultatea noastră este limita de timp, trebuie să ni se stabilească cât mai devreme posibil o audiere pentru a-i permite Ysaorei să participe la Jocurile Olimpice. Am făcut ceea ce era necesar pentru a ne asigura că analizele au avut loc cât mai repede posibil. Acest lucru ne-a permis să observăm contaminarea dovedită, ținând cont de evaluările în curs.”, a spus Joëlle Monlouis, citat de L’Equipe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed