Omul lui Răzvan Burleanu se revoltă! Ce spune despre Ianis Hagi. Tricolorul ar putea rata EURO 2024

Omul lui Răzvan Burleanu se revoltă! S-a aflat ce spune despre Ianis Hagi. Tricolorul ar putea rata EURO 2024 din cauza faptului că nu joacă aproape deloc la Alaves. Edi Iordănescu a spus clar. Cine nu prinde minute la cluburi nu va prinde lotul pentru Germania.

Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul despre Ianis Hagi. Se revoltă din cauza faptului că nu primeşte şanse la Alaves.

Omul lui Răzvan Burleanu se revoltă!

Ianis Hagi pierde teren înainte de EURO 2024. Jucătorul împrumutat de Alaves de la Rangers a prins doar 17 minute în acest an, în La Liga, şi prezenţa lui la European devine incertă.

Ianis Hagi a fost titular în 6 meciuri ale lui Alaves. În total a intrat pe teren în 16 partide și a adunat 571 de minute. Omul lui Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă s-a enervat în direct, conform fanatik.ro.

„Nu înțeleg de ce nu joacă, nu sunt străluciți la Alaves. Mă tot uit, nici nu mă mai gândesc că nu joacă Ianis și fac comparație cu ăia care sunt în locul lui pe teren, la fel de bine putea să joace și Ianis. Să zici că era rezerva lui Isco. Sunt român, animat de naționalism, dar revenind la obiectivism.

Mă uit la antrenorul lor, de ce e nedreptățit. Poate să îți dea gol oricând, poate să îți dea o pasă luminoasă. Are o echipă plată. Nu este jucătorul lor și antrenorul se gândește că o să rămână toată viața acolo, să își țină grupul de jucători. Nedreptățit de faptul că trebuie să primească o șansă.

Continuă să piardă cu aceeași jucători sau să facă egal, bagă-l și pe ăla că de aia l-ai adus. De ce l-ai luat de la Rangers?”, a spus Stoichiţă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed