Anunț crucial despre Ianis Hagi! Scoțienii îl regreta pe tricolor. Dezvăluiri de ultimă oră de la Rangers

Anunț crucial despre Ianis Hagi! Scoțienii îl regreta pe tricolor. Dezvăluiri de ultimă oră de la Rangers. Românul are mari probleme la Alaves, dar la revenirea pe Ibrox şi-ar putea regăsi cadenţa.

Fiul lui Gică Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alaves în vara anului trecut, după ce nu mai prindea primul 11 în mandatul lui Michael Beale.

Anunț crucial despre Ianis Hagi! Scoțienii îl regreta pe tricolor

Ianis Hagi a acceptat să plece în Spania, crezând că va primi mai multe șanse, dar nu s-a adaptat și cel mai probabil în vară va reveni la Rangers.

Jurnaliștii scoțieni regretă că internaționalul român a fost împrumutat în La Liga. În cazul în care ar fi rămas la Rangers, acum ar fi avut cel mai pobabil mari șanse să joace. Asta și pentru că, antrenorul Philippe Clement nu are soluții din cauza accidentărilor.

„Știrile pe care le primește despre accidentări sunt dezastruoase. Lucrul frustrant din mandatul lui Philippe Clement ca manager al lui Rangers este acela că a reușit să aibă succes, dar nu a avut niciodată la dispoziție cel mai bun 11.

Nu a avut echipa completă înaintea vizitei lui Motherwell pe Ibrox și au existat mai multe vești proaste în ceea ce privește accidentările. A rămas fără opțiuni în atac. Cu Sam Lammers împrumutat, fără Ianis Hagi și cu Alex Lowry care se mai recuperează după accidentare, rolul de număr 10 nu are de cine să fie luat”, au notat jurnaliștii de la rangersnews.uk.

În această vară, Ianis Hagi va reveni în Scoția, dar deja o altă echipă a pus ochii pe el. Boavista, din prima ligă portugheză.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed