Omul lui Răzvan Burleanu, intervenţie de urgenţă! I-a spus clar să plece de la FCSB. Jucătorul umilit de Gigi Becali îşi poate distruge cariera

Inervenție de urgență a omului lui Răzvan Burleanu, în cazul jucătorului umilit de Gigi Becali. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal i-a spus clar să plece de la roș-albaștri.

Eduard Radaslavescu a fost înlocuit de Gigi Becali după doar 28 de minute de joc, la meciul cu Fraul, scor 1-0. Latifundoiarul a ales să îl trimită pe teren pe Octavian Popescu, fapt care l-a deranjat foarte tare pe fotbalist, care a plecat direct la vestiare.

Omul lui Răzvan Burleanu, intervenţie de urgenţă! I-a spus clar să plece de la FCSB

La finalul meciului, Eduard Radaslavescu a ales să nu iasă de la vestiare pentru a merge alături de coechopierii lui să salute galeria, iar reacția avută de fotbalist a fost comentată de unii oameni din fotbalul românesc.

După ce Lucian Sămârtean l-a sfătuit pe fotbalist să plece de la FCSB, Mihai Stoichiță îi spune același lucru.

Directorul Tehnic de la FRF i-a sugerat lui Radaslavescu să nu mai refuze propunerile de împrumut și să accepte această oportunitate, după care să revină la FCSB un alt jucător, cu o altă gândire.

“Le-am dat un sfat fotbaliştilor care nu joacă la aceste cluburi. Le-am spus să meargă să joace, că nu ştiu cât poţi să joci acum la FCSB. Nu pot să spun că îi distruge cariera, i-o stopează.

Sunt foarte dezamăgit de cum evoluează el. Eu aveam doi ani şi jumătate (n.r.- la FRF) când a fost la Euro U19. El era mai mic, era jucător de 2004 în teren. Mă uit la el că refuză să se ducă să fie un jucător bun la altă echipă.

Acceptă să joace la FCSB unde devine pe zi ce trece un anonim. Du-te, `Rada`, şi joacă titular meci de meci şi întoarce-te la FCSB un alt jucător peste un an sau doi”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik.

FC Botoșani și Hermannstadt au fost interesate de un împrumut al fotbalistului, dar acesta a refuzat de fiecare dată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed