Vestea momentului pentru Adrian Mititelu! Decizia care îl va enerva pe şeful de la FCU Craiova. Omul lui Răzvan Burleanu a făcut totul public

Vestea momentului pentru Adrian Mititelu! Decizia care îl va enerva pe şeful de la FCU Craiova. Omul lui Răzvan Burleanu a făcut totul public. Aflată într-o criză profundă în Superliga, echipa alb-albastră are parte de un alt meci crucială.

Echipa lui Adrian Mititelu încă se află într-un obiectiv nesperat. Joacă pentru calificarea în semifinalele Cupei României.

Vestea momentului pentru Adrian Mititelu!

Cu o zi înaintea meciului, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras a făcut totul public. Grecul din fruntea CCA a decis cine va conduce partidele de miercuri din a doua competiţie internă.

Florin Andrei şi Andrei Chivulete vor abitra partidele de miercuri din sferturile de finală ale competiţiei. Florin Andrei va arbitra meciul FCU Craiova – FC Violuntari, programat la ora 18.00. Partida Universitatea Cluj – FC Hermannstadt, de la ora 21.00, va fi condusă de Andrei Chivulete.

Băieţii lui Adrian Mititelu se află într-o situaţie disperată şi în Superliga. Acolo se află, momentan, pe loc de baraj. FC Voluntari a învins etapa trecută şi este mai sus în clasament.

În meciul serii, Universitatea Cluj şi Hermannstadt joacă, de asemenea, în play-out. Cele două echipe sunt însă pe primele locuri şi sunt lipsite de griji.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed