Omul lui Răzvan Burleanu îl contrează pe Mircea Lucescu! Antrenorul criticase naţionala după ruşinea cu Liechtenstein. Edi Iordănescu, apărat

Omul lui Răzvan Burleanu îl contrează pe Mircea Lucescu! Antrenorul criticase naţionala după ruşinea cu Liechtenstein. Edi Iordănescu, apărat după ce tricolorii nu au fost în stare să îi bată pe amatorii din Liechtenstein.

Omul lui Răzvan Burleanu îl apără pe Edi Iordănescu. Asta după ce Mircea Lucescu a criticat strategia României înaintea EURO 2024.

Omul lui Răzvan Burleanu îl contrează pe Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu nu a fost de acord cu alegerea adversarilor înaintea EURO 2024. Omul lui Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță a explicat cum au fost alese naționalele din Bulgaria și Liechtenstein.

România s-a făcut de ruşine în cele două amicale. Cele mai multe critici s-au adunat după confruntarea cu Liechtenstein. Mircea Lucescu a fost nemulțumit de jocul echipei, dar a spus și că rivalele nu au fost bine alese. Asta în condițiile în care la EURO 2024 nu va fi nicio echipă care să se apere atât de mult ca cei din Liechtenstein.

”Au fost zile pline de încărcătură și nu s-a urmărit prospețimea cu Liechtenstein și Bulgaria, ci prospețimea pentru meciul cu Ucraina. Totul are o logică în fotbal, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta este”, a declarat directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, conform Digi Sport.

Stoichiță a venit cu un exemplu din trecut. ”Dacă ar fi să le luăm așa. Înainte de egalul cu Anglia din 68, am pierdut cu Standard Liege. Marea echipă a pierdut 5-0 cu Standard și apoi au mers pe Wembley și au făcut un egal mare cu Anglia. Au suferit o mare rușine, apoi au mers toți și au reușit ceva mare”, a mai spus Stoichiță.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed