Omul lui Răzvan Burleanu face dezvăluirea momentului! Ce se întâmplă la echipa naţională. Amănunte din interiorul lotului lui Edi Iordănescu

Omul lui Răzvan Burleanu face dezvăluirea momentului! S-a aflat ce se întâmplă la echipa naţională. Amănunte din interiorul lotului lui Edi Iordănescu, chiar înaintea plecării la EURO 2024.

Omul lui Răzvan Burleanu vine cu dezvăluiri de ultimă oră din interior. A vorbit despre situaţia medicală a jucătorilor cu  probleme.

Omul lui Răzvan Burleanu face dezvăluirea momentului!

Omul lui Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță a oferit detalii de ultimă oră despre situația medicală a celor patru jucători cu probleme din angrenajul lui Edi Iordănescu. Este vorba despre Răzvan Marin, Denis Alibec, Adrian Rus și Andrei Burcă.

Acesta a anunțat că toți cei patru „tricolori” sunt apți pentru turneul final din Germania. România debutează peste opt zile la EURO 2024, contra selecționatei Ucrainei, de la ora 16:00.

„Am înțeles că totul este ok, am și discutat cu ei, se simt bine din punct de vedere fizic. Am vorbit mai mult cu Andrei Burcă, el a avut cea mai serioasă accidentare dintre toți. Înainte de partida cu Liechtenstein, s-a antrenat separat, dar normal. Este 100% recuperabil înainte de Euro. Dacă va fi titular, nu știu, Edi va decide acest lucru”, a spus Stoichiță în direct la Digi Sport.

Directorul tehnic al FRF a vorbit şi despre situaţiile lui Adrian Rus şi Denis Alibec. „Adrian Rus este și el bine, se pare că situația lui nu este atât de gravă precum s-a crezut inițial. Și Alibec era ok, nu știu să vă spun nimic despre operația pe care ar fi trebuit să o facă. Este cert că vom avea tot lotul apt pentru primul meci. Nivelul lor de pregătire este diferit, în funcție de modul în care se vor antrena, Edi își va contura un prim 11”, a conchis acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed