Răzvan Burleanu a dat lovitura! Sumele de bani care intră în contul FRF. Totul a devenit public

Răzvan Burleanu a dat lovitura! Sumele de bani care intră în contul FRF. Totul a devenit public. Sunt date oficiale chiar înaintea debutului la EURO 2024. UEFA răsplăteşte naţionalele calificate.

Răzvan Burleanu pune mâna pe o sumă importantă de bani. În conturile FRF vor intra sume importante de la UEFA, în contul participării la EURO 2024.

Răzvan Burleanu a dat lovitura!

Sunt venituri fără precedent puse la bătaie de UEFA pentru EURO 2024. Şi Federaţia condusă de către Răzvan Burleanu va pune mâna pe aceste sume. Turneul va lua start pe data de 14 iunie și se va desfășura pe durata unei luni de zile, timp în care se vor disputa nu mai puțin de 51 de partide, dintre care 36 în grupe. Toate aceste cifre nu fac altceva decât să confirme o rețetă financiară cum nu a mai fost pentru forul care guvernează fotbalul european, conform gsp.ro.

Suma totală pusă la bătaie pentru cele 24 de federații participante se ridică la 331 de milioane de euro. Federația Română de Fotbal și-a asigurat, ca urmare a calificării suma de 9,25 de milioane de euro. Bonusurile de obiectiv sunt și ele extrem de tentante.

Fiecare victorie în grupe va atrage în conturi suma de un milion de euro. Egalul va fi remunerat cu 500.000 de euro. Accederea în optimi aduce un bonus de 1,5 milioane de euro, cea din sferturi – 2,5 milioane, iar semifinalele aduc combatantelor alte 4 milioane de euro.

Bonusul pentru finală a fost fixat la 5 milioane de euro. Cucerirea trofeului aduce 3 milioane în plus. În total, maximul pe care îl poate încasa o federație este de 28,5 milioane de euro. Asta doar dacă echipa ei națională devine campioană europeană cu victorie în fiecare meci din faza grupelor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed