Omul lui Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Atac dur după ruşinea din Cupa României. Ce le-a transmis jucătorilor de la CSU Craiova

Omul lui Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Atac dur după ruşinea din Cupa României. Atitudinea tehnicianului, de neimaginat. S-a aflat ce le-a transmis jucătorilor de la CSU Craiova. Se vor lua măsuri urgent.

Omul lui Mihai Rotaru, i-a tras la răspundere pe cei de la CSU Craiova! Prestație de nerecunoscut a oltenilor în meciul din Cupă. Scandal la final de partidă.

Omul lui Mihai Rotaru s-a dezlănţuit!

Dragoș Bon, tehnicianul interimar al formației din Bănie, era dezamăgit total de prestația alb-albaștrilor, în duelul din Cupă cu CS Tunari, finalizat cu remiză, 1-1.

Craiovenii nu s-au putut impune până la finalul reprizei, fiind condusă în totalitate de către formația ce se situează pe penultimul loc al clasamentului ligii secunde.

Jovan Markovic a fost cel care a salvat-o pe CSU Craiova de la umilință, reușind să obțină un punct abia în minutul 90 al partidei.

Bon a făcut scandal la finalul partidei, fiind vizibil nemulțumit de condițiile de joc de pe gazonul din Tunari.

„Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar eu cred că fotbalul este făcut pentru spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, felicit echipa din Tunari pentru punct, dar dacă continuăm să jucăm pe astfel de stadioane… cred că suntem departe… e 2023, ne mai mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva!

Au întâlnit o echipă din Liga 1, într-o competiție importantă, de mare tradiție în fotbalul românesc, pe un astfel de teren…

Puteam face egal cu Tunariul și pe un teren bun, dar cred că ofeream altfel de spectacol. Cred că și pentru ei este dificil, trebuie găsite soluții ca jocurile să se desfășoare pe terenuri care să poată oferi spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, dar integritatea jucătorilor este mai presus de orice. Borța a călcat strâmb, i-a fugit piciorul. Și Roguljic a fost aproape de o entorsă la încălzire”, a tunat Dragoș Bon la flash-interviu, la Digi Sport.

„E clar, continuăm să nu avem concentrare!”

Omul lui Mihai Rotaru a analizat jocul oltenilor, în detaliu.

„Despre noi, e clar, continuăm să nu avem concentrare, să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne trezim cât mai repede, este grav.

Dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să câștigăm următoarele două partide. Orice semieșec ar însemna în proporție mare ieșirea noastră din lupta pentru Cupă în acest sezon, ceea ce nu ne dorim!”, a încheiat Bon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed