Olimpiu Moruțan, ajutor pentru Gigi Becali! Totul a devenit public. Banii care îi vor intra în cont latifundiarului din Pipera

Olimpiu Moruțan, ajutor pentru Gigi Becali! Totul a devenit public despre banii care îi vor intra în cont latifundiarului din Pipera.

Patronul de la FCSB va încasa o nouă sumă de bani de la clubul Galatasaray de pe urma lui Olimpiu Moruțan.

Olimpiu Moruțan, ajutor pentru Gigi Becali

Internaționalul român semnase cu gruparea „Cim-Bom-Bom” în 2021, transferul său fiind de 4.1 milioane de euro.

În acest an, Gigi Becali a transmis că turcii vor trebui să-i achite încă 1 milion de euro, asta pentru că în contractul lui Moruțan există o clauză care stipulează plata acestei sume în cazul în care formația Galatasaray se va fi calificat în UEFA Champions League.

Mai apoi, dat fiind că turcii nu au dorit să achite acești bani, finanțatorul de la FCSB a decis să apeleze la FIFA.

„Galatasaray l-a luat, l-a băgat două meciuri în calificări și s-au calificat. Gata, le-am trimis scrisoare și trebuie să-mi dea un milion de euro, doar că l-au băgat pe Moruțan.

Ei trebuie să dea. Dar mi-au spus că nu au. Noi ne-am dus la FIFA. Scrie acolo că ei dau un milion dacă el e sub contract și se califică. Moruțan, așa cum e el piticanie, uite că aduce milioanele”, a spus Gigi Becali.

Faruk Koca: „Vom face plata transferului lui Moruțan în iulie 2024”

Moruțan joacă acum la Ankaragucu, acolo unde a fost transferat contra sumei de 3 milioane de euro. Noul lui contract va fi valabil timp de 3 sezoane. Banii pentru transferul lui Moruțan ar urma să fie achitați de Ankaragucu în iulie 2024, după cum a explicat Faruk Koca, președintele clubului, potrivit Ajansspor.com.

„Singurul club pentru care Morutan și-a dorit să joace, în afară de Galatasaray, a fost Ankaragücü, iar eu personal am confirmat acest lucru. Morutan a arătat o poziție corectă. Îmi pasă de asta.

Galatasaray a raportat transferul lui Moruțan. Au fost declarații speculative, dar nu sunt de acord cu ele. Vom face plata transferului lui Morutan în iulie 2024. Vom face acest lucru după ce primim banii pe Lamine Diack (n.r. vândut la Nantes cu 2 milioane de euro)”, a afirmat Faruk Koca, președintele celor de la Ankaragucu, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed