Olimpiu Moruţan a dat verdictul! Cine va lua titlul în acest sezon de Superliga. Elias Charalambous trebuie să ştie

Olimpiu Moruţan a dat verdictul! Cine va lua titlul în acest sezon de Superliga. Elias Charalambous trebuie să ştie. Fostul jucător de la FCSB a spus lucrurilor pe nume. Crede foarte mult în foștii săi colegi.

Olimpiu Moruțan este legitimat în prezent la Ankaragucu, formație care se află pe locul 11 în clasamentul din Super Lig.

Olimpiu Moruţan a dat verdictul!

După ce a jucat pentru FC Botoșani timp de 2 ani, Olimpiu Moruțan a fost transferat la FCSB în 2018, iar mai apoi la Galatasaray, unde nu a reușit să se impună, iar clubul l-a împrumutat pentru un sezon la Pisa.

Moruțan a revenit în vară la Galatasaray, dar a fost transferat îmediat la Ankaragucu, pentru 3 milioane de euro.

Mijlocașul a declarat că își dorește foarte mult ca fosta lui echipă, FCSB, să ia titlul de campioana României în acest an, deoarece consideră că merită. Mai mult, Moruțan a declarat că simte că anul acesta va fi anul lui Florinel Coman și Darius Olaru.

„Da, mai urmăresc campionatul românesc. Îmi doresc ca Steaua (n.r. FCSB) să câștige campionatul. Mai au colegi acolo, mă refer la Coman, la Olaru și cred că anul acesta o să fie anul lor. Eu zic că anul acesta sunt șanse foarte mari să câștige. Le țin pumnii și sper să fie puternici până la final”, a spus Moruțan, pentru as.ro.

Înainte de începerea play-off-ului, FCSB se află pe prima poziție în clasamentul din Superliga, unde a reușit să strângă 44 de puncte în 21 de etape.

Pe locul secund se află CFR Cluj, cu 36 de puncte, iar pe poziția a treia este CSU Craiova, cu un cumul de 34 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed