Ofertă incredibilă refuzată de Marius Șumudică! Motivele invocate de tehnicianul liber de contract: ‘E un pas în spate’

Oferta momentului pentru Marius Șumudică vine din Iran, însă, nu s-a ridicat la măsura așteptărilor fostului tehnician de la Gaziantep, astfel că a refuzat-o direct. Și-ar dori să lucreze cu Denis Drăguș.

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Gaziantep, din martie, și pare că oferta perfectă nu mai vine.

Ofertă incredibilă refuzată de Marius Șumudică!

Totuși, oferte sunt, doar că nu se ridică la așteptările lui Marius Șumudică. Fără să dea nume, tehnicianul a declarat că doar ce a refuzat o ofertă de la o echipă din Iran, care este calificată în Liga Campionilor Asiei.

Șumi și-ar dori să lucreze în continuare cu preferatul său, Denis Drăguș.

„Mi-aş dori să mai lucrez cu Drăguş, în Turcia cred că mai pot să lucrez cu el, dar în primele cinci campionate e greu să ajungi. Alaltăieri am avut ofertă. Am refuzat-o, că era din Iran şi n-am vrut să plec în Iran. Respect Iranul, respect tot, dar am crezut pentru mine că e un pas în spate, deşi erau calificaţi în Liga Campionilor Asiei şi n-am vrut.

Sper să am şansa să lucrez iar cu foşti jucători de-ai mei. Şumudică nu se opreşte aici şi e responsabilitatea mea să iau români oriunde merg. Şi în staff am cinci oameni din România”, a spus, potrivit as.ro, Marius Şumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed