Denis Drăguș, dezvăluirea serii! Care este cea mai mare dorința a jucătorului. Nu e vorba de vreun transfer + Imagini de la nuntă 

Denis Drăguș a făcut dezvăluirea serii după ce și-a unit destinele cu mama copiilor săi, Vanessa. Internaționalul român a spus care este cea mai mare dorință a sa.

Fotbalistul și partenera sa au făcut nunta și botezul mezinei familiei într-o locație de vis. Naș a fost Marius Șumudică, iar colegii de la națională nu au lipsit nici ei.

Denis Drăguș a spus care este cea mai mare dorința a sa

A fost zi mare în familia lui Drăguș. Atacantul celor de la Trabzonspor s-a căsătorit cu Vanessa. Ceremonia și petrecerea au fost organizate la Ciolpani. Cu această ocazie, Drăguș a spus care este cea mai mare dorință a sa.

”Am emoții pentru că e un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi. Mă bucur că s-a întâmplat și că am făcut acest pas. Alături de ceea ce s-a întâmplat în vara asta, e cel mai frumos moment. E cea mai frumoasă vară din viața mea. E un sentiment unic, greu de descris.

Eu speram să o schimb (n.r. ziua nunții), de aceea nu am pregătit nimic după meciul cu Olanda. Nu am vrut să organizăm nimic. A fost greu, dar viața ușoară ne-a făcut-o Irina Bocancea. Cred că am făcut o alegere bună.

Sper că nici ploaia să nu fie întâmplătoare. Eu îmi mai doresc (n.r. un copil), mai vreau încă un băiat.

Mă bucur că sunt alături de mine (n.r. colegii de la națională și nu numai), mai ales că a fost din scurt. Au venit cu toții. Am alături de mine oameni speciali.

Au venit toți la care mă așteptam. Mă bucur că au putut ajunge. Le mulțumesc. Sper să avem o seară frumoasă”, a spus Denis Drăguș.

Marius Șumudică i-a impresionat pe toți

De la eveniment nu au lipsit colegii fotbalistului de la națională. Printre cei prezenți s-au numărat Nicolae Stanciu, Florinel Coman, Denis Alibec, Radu Drăgușin, Răzvan Marin sau Alexandru Băluță.

Nașul Marius Șumudică i-a impresionat pe toți cu ținuta aleasă. A decis să poarte frac pentru această ocazie.

„Drăguș e un jucător de Top 5 campionate. Trabzonspor va fi o rampă de lansare pentru el. Îl iubesc pe Drăguș, îi iubesc familia. Este dificil, Budescu și Alibec sunt apă de ploaie pe lângă el”, a spus Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed