Octavian Popescu trimite săgeți către Nicolae Dică și Gigi Becali

Tavi Popescu a vorbit înaintea meciului cu West Ham despre dificultatea adversarului și cauza începutului slab de sezon pe care l-a avut, cel puțin în partidele din Superligă.

Octavian Popescu încinge atmosfera înainte de meciul cu West Ham

La sfârșitul antrenamentului de dinaintea partidei cu West Ham, Tavi Popescu, a explicat motivele pentru care începutul de sezon nu a fost printre cele mai bune.

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu pentru ProTV.

Gigi Becali a ordonat ca Octavian Popescu să fie mutat pe o altă poziție față de ceea ce joacă de obicei.

”Să joace 4-3-3 și cu asta basta, am încheiat bâlciul! De aia nu-i mingea la noi, că n-avem mijloc. Tavi Popescu nu mai costă bani! I-am schimbat poziția. Când s-a dus în stânga, a făcut câteva faze.

Cum să joace Popescu al doilea vârf? Trebuie să ai picioare, tată, de oțel! El n-are picioare de oțel, are picioare de diamant. De cristal, da. N-are cum să joace acolo, trebuie să ai forță în picioare.

Ei, ca specialiști, trebuie să știe dinainte. Eu îmi dau seama în timpul jocului! Nu poate să joace acolo, e peste mâna lui”, a spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed