Octavian Popescu e titular cu Farul, dar nu pe postul lui. Cum a explicat Elias Charalambous găselnița

Octavian Popescu e titular cu Farul, dar nu pe postul lui. Cum a explicat Elias Charalambous găselnița.

Elias Charalambous a schimbat trei jucătorii în primul 11, față de derby-ul cu CFR. I-a scos pe Iulian Cristea, Ovidiu Popescu și pe David Miculescu le-au făcut loc lui Jonaas Tamm, Malcom Edjouma și Octavian Popescu.

Charalmbous, explicații pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu este folosit împotriva Farului, în banda dreaptă a ofensivei, un post în care nu a avut evoluții remarcabile.

O explicație ar fi faptul că Miculescu și Cordea, oamenii de pe acea parte, au fost săriți de Gigi Becali din schemă, după jocul slab cu CFR Cluj.

Charalambous a explicat însă înainte de meci, la Digi Sport, altfel alegerea pe care a făcut-o. ”Am spus săptămâna trecută că alegem primul 11 în funcție de adversar. Tot lotul e important și ne bazăm pe toți jucătorii. Am ales echipa de start după ce am analizat echipa adversă”, a spus antrenorul FCSB-ului.

”El dă un randament mai bun în poziția de mijlocaș de bandă stângă, în locul lui Florinel Coman. Dar Coman e într-o formă foarte bună. Unde să-l folosești? Să vedem cum se va adapta la poziția asta”, a explicat Ilie Dumitrescu, aflat în studio.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed