Obiectivul uriaş al Simonei Halep! Campioana noastră, pregătită să rescrie istoria: ‘Am mai multă încredere’

S-a aflat care este biectivul uriaş al Simonei Halep în acest final de sezon! Campioana noastră este pregătită să rescrie istoria şi să câştige turneul de Mare Şlem de la US Open.

După o vacanţă în Grecia, Simona Halep a plecat peste Ocean, acolo unde urmează să participe la trei turnee înaintea US Open. Este vorba despre Washington (1-7 august), Toronto (8-14 august) și Cincinnati (15-21 august).

Obiectivul uriaş al Simonei Halep!

„A fost o vacanță frumoasă, a fost o săptămână bună acasă. M-am antrenat, sunt pregatită și abia aștept să ajung în America…După Wimbledon aș fi fost în Top 10, deci obiectivul acela oarecum mi l-am îndeplinit. Câștigarea unui Grand Slam, da (n.red. – obiectivul său). De aceea am început să lucrez cu Patrick (n.red. – Mouratoglou), de aceea am făcut atâtea schimbari și sper să se întâmple. Dar, dacă nu, voi da tot ce am mai bun. Atât!” a declarat sportiva noastră.

Simona Halep visează la un nou turneu de Mare Şlem, iar prima ocazie este US Open. „Nu am timp să rămân la Nisa pentru că începe turneul (n.red. – Citi Open de la Washington) foarte curând. Merg direct în America! Mă simt bine, am semtimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, un sezon pe hard (n.red. ciment vopsit ca suprafață de joc) așa că o să văd acolo ce o să fie

A fost greu dar oarecum m-am obișnuit pentru că și acolo este foarte cald. Am mai jucat o data acolo (n.red. la turneul organizat la Washington) și știu ce condiții mă așteaptă” a mai declarat Halep referindu-se la faptul că s-a antrenat pe caniculă”, a mai spus campioana noastră care speră să joace cât mai mult peste Ocean.

„Îmi doresc să joc meciuri. N-am jucat foarte mult anul trecut, nici la început de an și vreau să joc cât mai mult. Îmi plac mai mult meciurile decât antrenamentele și, bineînțeles, sper să fac și treabă bună!

Am jucat bine în trecut, sper și anul acesta să joc bine dar obiectivul principal este US Open-ul. Este un obiectiv și, bineînțeles, un obiectiv foarte mare. Nu știu dacă se va îndeplini, așa cum am mai zis, dar muncesc pentru asta și o să dau tot ce am mai bun de fiecare dată când intru în teren”, a explicat Halep.

Simona s-a referit şi la relaţia cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou. ”Muncesc mult mai mult și de aceea mă simt mai bine. Am mai multa încredere. Dacă fac tot ce mi se zice am o șansă în plus ca să fiu o jucătoare și mai bună. Tot ce se întâmplă se întâmplă bine în viața mea și mă bucur tare mult că a apărut Patrick (n.red. Patrick Mouratoglou, antrenorul ei). Mă ajută tare mult și pe partea de tenis și pe partea personală. Îmi dă încredere și mă face să cred mai mult în mine, în ceea ce vreau

„Cred că sunt un pic mai agresivă, ăsta este obiectivul, nu știu dacă îmi iese de fiecare dată pentru că sunt mulți ani de când am jucat altfel. În timp cred că o să ajung acolo unde ne dorim. Obiectivul principal este să mă dezvolt eu pe ceea ce am vorbit. Bineînțeles că, dacă o să ajung să joc atât de bine, or să vina și rezultatele” a încheiat Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed