Obiecte contondente descoperite de jandarmi la controlul mașinilor suporterilor echipei U. Cluj, înaintea meciului cu CSA Steaua / Foto

Jandarmeria a anunţat, miercuri, că în urma unui control s-au descoperit obiecte contondente în vehiculele şi asupra suporterilor echipei Universitatea Cluj care au făcut deplasarea la Bucureşti pentru un meci cu CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 2-a Casa Pariurilor, anunță news.ro.

Se fac verificări, urmând a se întocmi actele necesare începerii cercetărilor, au precizat jandarmii.

“În scop de prevenire a săvârşirii unor fapte antisociale, conform prevederilor legale în vigoare, la intrarea în municipiul Bucureşti, a fost efectuat un control al vehiculelor şi bagajelor aparţinând suporterilor echipei oaspete, precum şi un control corporal preventiv asupra acestor persoane.

Au fost depistate mai multe obiecte contondente, interzise de cadrul normativ actual, în acest context.

În continuare, se fac verificări, urmând a fi întocmite actele necesare începerii cercetărilor”, a precizat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Jandarmeria face apel către toţi spectatorii să respecte cadrul legal aplicabil competiţiilor sportive, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să se delimiteze de comiterea oricărui tip de fapte antisociale şi să solicite sprijinul forţelor de ordine ori de câte ori situaţia o impune.

Meciul CSA Steaua – Universitatea Cluj, contând pentru etapa a opta a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor, este programat la ora 19.00, pe stadionul Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed