Oamenii lui Kyros Vassaras, explicații fabuloase. Ce au putut să spună după golul anulat la meciul FCU Craiova – Poli Iași. Dialogul, făcut public

Oamenii lui Kyros Vassaras dau explicații după golul anulat la meciul FCU Craiova – Poli Iași. Faza controversată a avut loc în repriza a doua, atunci când oaspeților li s-a anulat un gol.

Reluările prezentate însă la TV au fost neconcludente, iar CCA a decis să publice discuția dintre arbitrul VAR, Marcel Bîrsan, și Horațiu Feșnic.

Oamenii lui Kyros Vassaras dau explicații

În minutul 56, Poli Iași a marcat pentru 2-1. Golul lui Kevin Kabran a fost însă anulat după  minute bune de analiză în camera VAR, pe motiv de ofsaid. Reluările prezentate însă la TV nu au fost deloc concludente. 

Echipa VAR a dat explicații a doua zi după meci. În comunicat se precizează că analiza a fost făcută după alte imagini decât cele prezentate la TV.

„Ca urmarea a comentariilor apărute în spațiul public referitoare la golul anulat în partida FCU 1948 Craiova – Politehnica Iasi, în minutul 56, dorim să facem următoarele precizări:

Analiza echipei din camera VAR a fost corectă, toți pașii necesari pentru analizarea unei situații de ofsaid fiind parcurși în mod corect.
Confuzia a fost generată de faptul că imaginea folosită pentru publicul spectator nu a fost din unghiul utilizat pentru analiza acestei situații”, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Dialogul dintre Marcel Bîrsan și Horațiu Feșnic, făcut public

Pe acesta se aude cu Marcel Bîrsan spune:

„Verificăm posibil ofsaid. Hai să facem triangulație pe călcâiul ăla (n.r. – al lui Mascarenhas). Ăla e, da. Acum vreau la jucătorul în verde (n.r. – Martac), tot triangulație pe călcâi. Ofsaid. Salvăm imaginea asta și o dăm”.

 „Horațiu, arată semnul de VAR, anulează golul, ofsaid. Se reia jocul de la 3 metri de linia de poartă”, a mai spus arbitrul VAR.

FCU Craiova – Poli Iași s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed