O vedetă OnlyFans, propunere indecentă pentru Guillermo Ochoa. Ce condiție trebuie să îndeplinească eroul Mexicului. Foto

Guillermo Ochoa a apărat un penalty în meciul cu Polonia și este erou național. După ce a apărat lovitura executată de Robert Lewandovski, portarul de 37 de ani a avut parte de o mediatizare fantastică.

Așa se face că portarul mexicanilor s-a trezit cu o propunere făcută de un model celebru care are cont și pe OnlyFans, Wanda Espinosa. Aceasta i-a promis o noapte fierbinte în cazul în care Mexic va câștiga Cupa Mondială.

„Memito, te voi lua atât de tare încât vei fi mai fericit decât dacă devenim campioni mondiali”, a fost mesajul Wandei Espinosa pentru Ochoa, transmis într-un podcast.

Mesajul a devenit rapid viral ținând cont că vedeta este urmărită de peste 1 milion de internauți.

Guillermo Ochoa, despre Lewandovski

Mexicanii nu au mai ajuns în sferturile Cupei Mondiale din 1986. Acum au reușit doar un egal în primul meci jucat la Cupa Mondială cu Polonia.

„Am muncit enorm în ultima lună, împreună cu antrenorul cu portarii. Am văzut peste video-uri cu peste 50 de penalty-uri executate de Lewandovski, i-am studiat modul de a executa, niciodată nu știi în ce unghi trage pentru a putea plonja dinainte. Nu pot decât să mulțumesc celor care ne susțin. Știm cât de aproape sunt de naționala noastră și câte sacrificii au făcut pentru a fi aproape. Ne-ar fi plăcut să câștigăm, dar e bine și așa”, a recunoscut Guillermo Ochoa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed