O sportivă celebră câştigă sume colosale! S-a aflat din ce face bani vedeta. Imaginile fierbinţi i-au încins pe fani / Foto

O sportivă celebră câştigă sume colosale! Cea mai frumoasă femeie-pilot din lume câștigă mult mai mulți bani din altă activitate.

Americanca Lindsay Brewer concurează în cadrul USF Pro 2000. Totuși, se pare că sportul nu este principala sursă de venit a frumoasei femei.

Sportiva celebră are un alt hobby

Sportiva celebră are un alt hobby! Pe lângă sport, Lindsay Brewer este foarte pasionată de rețelele de socializare. Aceasta a strâns impresionantul număr de 2.1 milioane de urmăritori pe Instagram, sumă care îi aduce venituri consistente.

Frumoasa femeie a explicat ce o face să țină legătura cu fanii, pe rețelele sociale.

„Îmi place să încerc să impresionez oamenii, dacă pot să împing limitele, iar dacă pot să am continuitate, asta mă ajută să transmit mesajul pe care îl vreau, în special în ceea ce privește cursele.

Am urmăritori pe toate platformele pe care activez, undeva la un total de 3,5 milioane și încerc să fac tot ce pot mai bine pentru a aduce inspirație și pozitivitate oamenilor cărora le pasă și care vor să urmărească ceea ce fac eu. Pe de altă parte, există și conotații negative. (…)

Însă pentru cei care îmi contestă motivele, dacă ești un fan adevărat al sportului cu motor, sper că toți aceștia vor înțelege că sunt pasionată de acest sport, ca sportiv profesionist și sper ca urmăritorii mei să încurajeze mai mulți oameni să facă cu pasiune acest sport”, a spus Lidsay.

Totuși, chiar dacă are viitorul asigurat, Lindsay consideră că și studiile sunt importante. Aceasta va fi licențiată în curând în business.

În ultima etapă a USF Pro 2000, de la Sebring Internacional Raceway din Florida, Lindsay a terminat pe locul 18 din 20, iar în clasament se află pe poziția 19 din 20 de participanți.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed