O nouă ţeapă pentru Dinamo? Cu cine vrea să salveze Vlad Iacob echipa de la faliment: ‘Am avut o discuţie’

Dinamo se zbate să evite falimentul, iar noul administrator special al celor din Ştefan cel Mare, Vlad Iacob a încercat să aducă mai mulţi oameni de afaceri pentru a acoperi datoriile clubului.

Cu 8 milioane de euro deficit, Dinamo e în colaps, dar se gândeşte să îi aducă în acţionariat pe Viorel Cataramă sau Mohammad Murad.

O nouă ţeapă pentru Dinamo?

Administratorul special, Vlad Iacob, i-a propus lui Viorel Cataramă să preia Dinamo. Afaceristul nu e la prima tentativă de a veni în Ştefan cel Mare. Ar fi vrut să vină şi acum trei ani. Cataramă ar veni dacă datoriile s-ar reduce de la 8 milioane de euro la 1,8 milioane de euro, prin refacerea planului de reorganizare.

„Am avut o discuție recentă cu Vlad Iacob. Mi-a prezentat datele financiare și urmează să mă gândesc. Datele înfățișate de Vlad trebuie validate de Adunarea Creditorilor și de judecătorul sindic, acesta este un detaliu foarte important la care este raportat și interesul meu”, a declarat Cataramă, conform playsport.ro.

Iacob a încercat să-l atragă și pe Mohammad Murad, dar acesta nu vrea să vină la Dinamo. Cataramă spunea şi în 2019 că vrea să cumpere Dinamo, dar totul a coincis cu candidatura sa la prezidenţiale. Cele două părți au negociat timp de câteva săptămâni, dar n-au ajuns până la urmă la un numitor comun.

Omul de afaceri s-a lăudat atunci că va lista clubul la Bursă, că va asigura un buget de 10 milioane de euro și că-i va readuce pe „câini” în Europa. A obținut doar 0,4% din voturi în primul tur de scrutin, iar tot atunci a dispărut și intenția sa de a se asocia cu Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed