Nu s-a luptat degeaba! La doar 17 ani, și-a învins adversara în 10 secunde! Sfatul primit de la cea mai apropiată persoană

Silvia Pomană, componentă a lotului național de judo, și-a câștigat meciul împotriva adversarei sale din Ucraina în mai puțin de 10 secunde, la Cupa Europeană de la Zagreb.

Tânăra, multiplă campioană națională, este elevă în clasa a X a și se pregătește pentru admiterea la Academia de Poliție.

La doar 17 ani, și-a învins adversara în 10 secunde

Silvia Pomană are 17 ani, e componentă a lotului național și practică judo de la 7 ani. Din copilărie fata a fost atrasă de sporturile de contact.

„Am vrut să fac box. Mi-a plăcut foarte mult, mă uitam la meciuri, la Wrestling, când eram mică, îmi plăcea foarte mult, eram pasionată”, a declarat Silvia Pomană.

Pentru că la box o primeau doar la 12 ani, mama sa a dus-o la judo și așa a început aventura ei pe tatami.

„Mama mi-a spus că <<faci judo până la 12 ani și vedem ce alegi>>. Când am împlinit 12 ani, m-a întrebat <<Ce vrei să faci judo sau box?>> și i-am spus că nu pot am muncit de la 7 ani până la 12 la judo, de ce să las tot pentru box, nu” , a povestit sportiva,

Silvia Pomana zâmbește când vorbește despre cât a durat cea mai scurtă luptă din carieră!

„Cred că în jur de 10 secunde. S-a întâmplat la Cupa Europeană de la Zagreb, unde m-am bătut cu o sportivă din Ucraina. Nici nu am apucat să mă încălzesc că am terminat meciul.

Vreau să merg la Academia de Poliție pe partea de jandarmerie. Să am o meserie”, a mărturisit componenta lotului național de judo.

Tânăra este triplă campioană națională, de două ori la cadete și o data la junioare, este vicecampioană de junioare și are multiple medalii de bronz la seniori și tineret.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed