Novak Djokovic rescrie istoria tenisului! Cifrele cu care îşi domină toţi adversarii. Sârbul domină circuitul ATP

Novak Djokovic rescrie istoria tenisului! Cifrele cu care îşi domină toţi adversarii. Sârbul domină circuitul ATP. Sunt noi cifre absolut înfricoşătoare pentru adversarii liderului clasamentului mondial.

Novak Djokovic continuă să domine circuitul masculin. Fără modificări în fruntea clasamentului ATP, Nole continuă să-și extindă recordul în privința numărului de săptămâni petrecute în fruntea clasamentului mondial.

Novak Djokovic rescrie istoria tenisului!

Novak Djokovic tocmai a implinit 8 ani în fruntea circuituui ATP. Cel mai titrat tenismen din istorie va rămâne acolo cel puțin până pe 15 aprilie. Până atunci va acumula 420 de săptămâni și, la 36 de ani și 322 de zile, va doborî recordul lui Roger Federer pentru cel mai vârstnic jucător de tenis de pe primul loc.

Djokovic are în acest moment 870 de puncte în fața spaniolului Carlos Alcaraz, al doilea clasat, care s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells cu o victorie confortabilă în fața lui Felix Auger-Aliassime.

Clasamentul ATP este completat de italianul Jannik Sinner (locul 3), ruşii Daniil Medvedev și Andrey Rublev, germanul Alexander Zverev și polonezul Hubert Hurkacz.

Spaniolii de la Puntodebreak spun că reușita lui Novak Djokovic reprezintă „o atrocitate”.  „Nu va apărea de nicăieri un nou extraterestru pe această planetă”, spune sursa citată care susţine că recordul lui Nole nu va putea fi depășit niciodată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed