Novak Djokovic se teme de un rival! Anunţ clar înainte de Indian Wells. Sârbul a dat verdictul

Novak Djokovic se teme de un rival! Anunţ clar înainte de Indian Wells. Sârbul a dat verdictul după ce a revenit la turneu prima dată în ultimi 5 ani. Este gata să ia primul titlu în acest sezon.

Numărul 1 mondial a vorbit despre înfrângerea suferită în semifinalele de la Australian Open. Novak Djokovic se pregătește să revină pentru prima dată după 5 ani la Indian Wells.

Novak Djokovic se teme de un rival!

Novak Djokovic și-a asigurat locul de lider mondial după ce în anul 2023 acesta a câștigat trei titluri de Grand Slam.

Sârbul a suferit o accidentare la încheietura mâinii, la Cupa Uniunii, și a avut nevoie de o recuperare mai îndelugată, astfel că la turneul de la Melbourne, Djokovic a fost învins de un Jannik Sinner cu 6-1, 6-2, 6-7, 6-3 într-un meci ce a durat trei ore și 22 de minute.

Înfrângerea numărului 1 mondial de la Australian Open, a fost primul eșec suferit după cel din 2018. Atunci fiind învins de Chung Hyeon.

În ciuda înfrângerii suferite, Djokovic a ținut să îl felicite pe Jannik Sinner pentru meciul excelent de care a dat dovadă.

„Am obținut recorduri incredibile în 2023. Mi-a luat mult, iar eu nu am avut timp să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru începutul anului 2024 așa cum aș fi făcut-o de obicei. Jannik a fost mult mai bun decât mine în semifinale.”

„E în mare formă. Probabil că joacă cel mai bun tenis din viața sa. A avut parte de un sfârșit grozav de an” conform Tennis World USA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed