Novak Djokovic nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile ale sârbului. Ce este obligat să facă

Novak Djokovic nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile ale sârbului. S-a aflat ce este obligat să facă pentru a se menţine într-o formă sportivă perfectă. Nole are un parcurs foarte bun la Roland Garros până acum.

Novak Djokovic face senzaţie la Roland Garros. Nu a pierdut niciun set până acum. Sârbul a dezvăluit cum reuşeşte să joace atât de bine la vârsta lui.

Novak Djokovic nu s-a mai abţinut!

Novak Djokovic are o întreagă rutină zilnică bazată pe somn și meditație, lucruri care îi oferă energie. Datorită acestor detalii jocul său pare a fi fără cusur. S-a calificat în sferturile Roland Garros 2023, după o victorie în minimum de seturi cu Juan Pablo Varillas, scor 6-3, 6-2, 6-2. Sârbul a fost întrebat la conferința de presă de după meci despre importanța somnului și a dezvăluit că are o întreagă rutină. Doarme 8-9 ore pe noapte și meditează în timpul zilei, conform tennis365.com.

„Da, somnul e foarte important. Probabil că e mai important decât orice mod de recuperare pe care l-ai putea face. Îmi place să dorm cel puțin 8 ore și jumătate pe noapte. Dorm destul de adânc, să spun așa/ Nu mă trezesc noaptea, iar corpul mi se recuperează în acest interval de timp.

Mai ales dacă ai parte de un efort fizic mare pe durata zilei, somnul este cel mai bun remediu, iar corpul tău îți cere asta. Somnul dintre ora 1:00 și 4:00 noaptea este cel mai important. Încerc să fiu deja într-un somn adânc în acea perioadă.

Nu mă duc prea devreme la somn, dar nici prea târziu, în jur de miezul nopții. Încerc să-mi fac acele 8-9 ore de somn de frumusețe. Cred că ajută mult la recuperare. Mă simt bine, mă simt proaspăt.

Îmi place să adorm câte 10-15 sau chiat 30 de minute. De-a lungul zilei am astfel de perioade când îmi place să ațipesc sau să meditez. Îmi dă un plus de energie. Câteodată doar 5 minute de exerciții de respirație mă ajută să mă încarc cu energie pentru tot restul zilei. Am o întreagă rutină”, a declarat Djokovic, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed