Novak Djokovic, mesaj pentru Rafael Nadal înaintea turneului de la Wimbledon

Rafael Nadal și Novak Djokovic ar putea să se întâlnească anul acesta în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Sârbul a acordat un interviu înaintea turneului în care a avut doar cuvinte de laudă la adresa marelui său rival.

„A avut parte de operații, a lipsit jumătate de an…s-a întors și a câștigat un Grand Slam…este incredibil. Rafa este un campion incredibil cu un spirit de luptă aparte.

Trebuie admirat ceea ce a făcut. Este unul din cei mai mari rivali ai mei, dar trebuie clar respectat”, a spus Novak Djokovic potrivit Marca.com.

Spaniolul a câștigat Australian Open și Roland Garros, primele două turnee de Grand Slam ale anului și ar putea să se apropie de Golden Slam (patru titluri de Grand Slam într-un an).

Tratamentul pe care îl face Rafa Nadal

După ce a câștigat al 14-lea titlu la Grand Slamul din Paris, Nadal a început un „tratament cu radiofrecvenţă pulsată”, care adoarme „nervii din regiunea accidentării de care suferă”, conform purtătorului său de cuvânt.

Spaniolul spune că tratamentul este eficient și în ultima perioadă nu mai are dureri.

„Nu pot fi super fericit pentru că nu știu ce se poate întâmpla. Dar pot vorbi doar despre sentimentele pe care le am în momentul de față, în ultimele două săptămâni.

În primul rând, pot să merg normal în majoritatea zilelor, aproape în fiecare zi. Aceasta este pentru mine principala problemă.

Când mă trezesc, nu mai am durerea pe care o aveam în ultima vreme, în ultimul an și jumătate, așa că sunt destul de mulțumit de asta. Și al doilea lucru, antrenamentele. Am fost în general mai bine.

Din ultimele două săptămâni, nu am mai avut nici măcar o zi din acelea teribile în care nu mă pot mișca deloc. Bineînțeles, zile mai bune; zile un pic mai rele. Sentimentul și trăirile generale sunt pozitive. Nu vă pot spune despre ce tratament e vorba, e ceva nou. Nu am încercat înainte. Bineînțeles, tratamentul pe care l-am făcut nu mi-a rezolvat accidentarea, nu a îmbunătățit deloc problema mea, dar a ameliorat durerea.

Acesta este obiectivul principal. Uneori, lucrurile din lumea medicală, matematica nu sunt previzibile 100%.problema pe care o am eu este că mă doare când calc în fiecare zi. Asta te afectează pe toate planurile”, a povestit Nadal pentru Eurosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed