Novak Djokovic e campionul campionilor! Finală de vis pentru jucătorul sârb. Suma uriaşă pe care a câştigat-o / Video

Novak Djokovic e campionul campionilor! Finală de vis pentru jucătorul sârb la Torino. Nu i-a dai nicio şansă adversarului său. Novak Djokovic – Casper Ruud 7-5, 6-3 şi sârbul şi-a adjudecat Turneul Campionilor din 2022.

Novak Djokovic s-a impus, fără probleme, în faţa norvegianului. Finala de la Torino a fost fără istoric.

Novak Djokovic e campionul campionilor!

Novak Djokovic e din nou campionul campionilor. Şi-a adjudecat pentru a şasea oară trofeul. „Au fost multe emoții, dar am rămas concentrat și mă bucur că am reușit să închid cu serviciul. Faptul că am așteptat mulți ani să câștig din nou aici face succesul și mai dulce”, a declarat sârbul la finalul meciului. Novak a mai cucerit Turneul Campionilor în anii 2008, 2012, 2013, 2014 și 2015.

Nole a avut parte de un sezon foarte complicat: a ratat multe competiții importante, din cauza statutului său de nevaccinat anti-Covid-19, dar a ajuns până la urmă în Pala Alpitour din Torino și „a măturat” tot ce i-a stat în cale.

De cealaltă parte, Casper Ruud a pierdut a patra finală importantă disputată în acest an, după cele de la Roland Garros, US Open și Miami Masters.

Pentru victoria de la acest turneu, Djokovic a pus mâna pe o sumă record pentru tenis. Având în vedere că a câștigat toate partidele de până acum la Turneul Campionilor din acest an, Djokovic încasează un premiu record în valoare de 4,74 milioane de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed