Noua vedetă a lui Costel Gâlcă a spus clar! Obiective uriaşe după prezentarea la CSU Craiova. Planul lui Silviu Lung Jr / Video

Silviu Lung Jr a decis să revină la Craiova și a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani. Salariul portarului va fi de 10.000 de euro.

Jucătorul a dezvăluit care este obiectivul său pentru sezonul următor. În dorește să câștige titlul cu oltenii și să se califice în grupele Conference League.

Silviu Lung Jr vrea titlul cu CSU Craiova

Costel Gâlcă a reușit să facă un transfer.  Silviu Lung Jr a acceptat să revină în Bănie și a fost prezentat oficial.

Portarul speră să câștige titlul cu oltenii, dar vrea să joace și în cupele europene.

„Sunt fericit că m-am întors acasă, aștept cu nerăbdare să joc în atmosfera de pe Ion Oblemenco. Aștept cu nerăbdare să ne bucurăm alături de suporteri. Negocierile au început în urmă cu câteva luni, câte un telefon, câte un «ce mai faci». Totul a decurs foarte bine și cred că am luat cea mai bună decizie. Sunt acasă, tata a făcut performanță la acest club și s-a bucurat foarte mult de revenirea mea. Vrea să fac cadoul la anul, după sfârșitul campionatului când vreau să ridic un trofeu deasupra capului.

Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, îmi doresc să avem rezultate, să câștigăm un trofeu sau trofee și să ne calificăm în grupele Conference League. Atmosfera în Turcia este incendiară, iar de fiecare dată mă gândeam la suporterii olteni”, a spus Silviu Lung.

Silviu Lung spune că Alexandru Mitriță este cel mai bun prieten al său.

„La Craiova trebuie să te bucuri de fotbal pentru a avea rezultate. Am foarte mulți prieteni aici, dar cel mai bine mă înțeleg cu Alex, cu Mitri. Este un prieten de familie.

 Sunt născut la cinci minute de Oblemenco, așa că pot să vin la meciuri și pe jos.

(n.r. – Crezi în șansele la titlu și grupele Conference League?) Trebuie să fie, altfel nu am mai fi aici. Cred cu tărie, îmi doresc să fac performanță cu Universitatea Craiova, îmi doresc să ne batem cu șanse reale la titlu, să îl câștigăm și să mergem într-o grupă de competiții europene.

Atunci se creează emulația, o să vină echipe puternice aici și valoarea clubului o să crească. Vreau ca suporterii să fie în număr cât mai mare la fiecare meci, să ne susțină, iar noi o să le facem multe bucurii de-a lungul acestui sezon”, a mai spus portarul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed