Dumitru Dragomir a dat verdictul! Cum se poate umple de bani Mihai Rotaru. Pariul uriaş din echipa lui Costel Gâlcă

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre un jucător de la CSU Craiova! Cum se poate umple de bani patronul Mihai Rotaru în viitor. Pariul uriaş din echipa lui Costel Gâlcă făcut de fostul președinte al LPF.

Dumitru Dragomir a pus ochii pe un jucător de la CSU Craiova în care are mare încredere. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist care l-a impresionat cu evoluția sa.

Dumitru Dragomir a dat verdictul!

La pauza meciului de pe Ion Oblemenco, Ștefan Bană l-a înlocuit pe Danciu și a reușit să-l impresioneze pe Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Oracolul din Bălcești” este convins că CSU Craiova va reuși să-l vândă cu cel puțin zece milioane de euro în viitorul apropiat.

„Bană se va vinde cu peste 10 milioane de euro dacă face forți în picioare. Are știința jocului, de la Cârțu n-am văzut un așa jucător.

Ține de minge bă frate! D-ăștia nu avem. Tu n-ai văzut? Încearcă să dea pase filtrante. Păi câți sunt în țara asta care încearcă asta?”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Ștefan Bană a jucat în numai trei meciuri pentru CSU Craiova în Superliga. A reușit să marcheze un gol în cele 82 de minute adunate. Extrema dreaptă de 19 ani a mai îmbrăcat de două ori tricoul alb-albaștrilor în UEFA Youth League, adunând 112 minute. CSU Craiova a reușit să o învingă pe U Cluj în barajul pentru Conference League, la penalty-uri (5-4).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed