Noi probleme pentru Simona Halep! Dezvăluiri dureroase despre româncă. Ce s-a întâmplat după revenirea în tenis

Simona Halep mai primește o lovitură. Noi dezvăluiri despre jucătoarea de tenis după revenirea pe teren. Lucrurile nu se îndreaptă într-o direcție deloc favorabilă pentru fostul lider mondial.

Simona Halep a câștigat procesul cu ITIA la TAS, astfel că, pedeapsa în cazul procesului de dopaj s-a micșorat de la 4 ani la 9 luni, și a primit dreptul de a reveni pe teren.

Noi probleme pentru Simona Halep!

Imediat după verdictul TAS, Simona Halep a debutat la Miami Open, în meciul contra Paolei Badosa. Sportiva noastră a fost eliminată în primul tur, și încă de pe atunci acuza probleme fizice. Astfel că, nu a reușit să intre nici măcar în Top 1000 WTA.

Pentru prezența ei la turneul de la Miami, Simona a primit suma de 24.336 dolari. Singura sumă câștigată de la revenirea ei în circuit, și de astfel o sumă infimă față de câștigurile ei de odinioară.

În afară de wild card-ul pe care l-a primit pentru a participa la Miami, sportiva a primit invitație și pentru turneele de la Oeiras și Madrid. Însă, din cauza problemelor de la genunchi, Halep a refuzat participarea.

Totuși, a primit invitație la Trophee Clarins, competiție de nivel WTA 125, acolo unde a participat, dar a abandonat în turul I, cu americanca McCartney Kessler. Fiind un turneu mic, Simona nu a fost recompensată.

40.227.773 a câștigat de-a lungul carierei sale în tenis. Sumă care o clasează pe locul trei în clasamentul all-time al câștigurilor din tenis.

Primul loc este ocupat de Serena Wiliams, cu 94.816.340 dolari, iar locul 2 este al lui Venus Wiliams, sora Serenei, cu un câștig de 42.648.962 dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed